PNL merge pe mâna a 10 femei pentru primăriile din județul Constanța

1762
6
PNL merge pe mâna a 10 femei pentru primăriile din județul Constanța - pnlfemei1-1461257004.jpg

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni și-au prezentat, ieri, în prezența președintelui organizației Femeilor din PNL, Lucia Varga, candidatele pentru funcția de primar la alegerile din data de 5 iunie.


Prezent la eveniment, liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a spus că intră în această competiție cu o echipă mai numeroasă față de alte alegeri.


"Avem candidate pentru funcția de primar în 10 localități din județ. Mai exact, Dorina Șerbănescu la Adamclisi, Iuliana Mihon la Saligny, Mariana Mihai la Cogealac, Marilena Dragnea la Năvodari, Paraschiva Bobe Demirel la Peștera, Laura Danilov la Amzacea, Mariana Tilicea la Deleni, Figan Legean la Dumbrăveni, Adina Iacobici la Grădina și Ancuța Belu la Mihail Kogălniceanu unde, de fapt, avem și singurul primar în funcție la ora actuală. Avem o echipă numeroasă față de alte alegeri. Am constatat că avem colege pregătite să facă față competiției, care își vor demonstra competențele, pentru că fiecare are o istorie în localitatea pentru care candidează", a spus Gheorghe Dragomir. 


La rândul ei, președinta Organizației Femeilor Liberale, Lucia Varga, a adăugat că femeile pot face față la fel de bine cum reușesc și reprezentanții sexului masculin.


"Implicarea femeilor în viața politică ar credibiliza mai mult scena politică. Acesta este și motivul pentru care mă aflu, la Constanța, pentru a susține candidatele, dar și pentru a susține echipa de la municipiu și pe cea de la județ a PNL. Îmi doresc să avem în Constanța o administrație liberală atât la nivel județean, cât și la nivel de oraș, pentru binele cetățenilor. Mă bucur că, aici, în județul Constanța, sondajele au arătat în 10 localități că cei din comunitate își doresc ca pe primul loc să se afle o femeie. Pentru o femeie este foarte greu să câștige primul mandat, pentru că, după aceea, după ce a arătat de ce este în stare să construiască, totul devine mai ușor. După conferință, vom merge în două localități din județ, la Amzacea și Saligny, unde avem candidate femei, pentru a sta de vorbă cu electoratul", a declarat Lucia Varga.


Ulterior, în cadrul întâlnirii cu presa, au luat cuvântul și s-au prezentat, rând pe rând, 7 din cele 10 candidate care au fost prezente la întâlnire, de la eveniment lipsind candidatele de la Grădina, Dumbrăveni și Mihail Kogălniceanu. 


Fie că sunt cadre didactice, jurist sau inginer agronom, toate candidatele au spus că au încredere în șansa lor și că își doresc foarte mult să câștige deoarece sunt sigure că atunci s-ar schimba atât fața localităților în care trăiesc, cât și bunăstarea locuitorilor. 


În plus, ele au spus că au intrat în politică cu gândul de a moderniza comunele în care locuiesc și din dorința ca viața semenilor să devină mai ușoară.


Comentează știrea

nicu
21 aprilie 2016
praf in ochi

Dintre toate numai Anca Belu este o femeie intr-adevar valoroasa. Restul sunt slabiciuni ale sefilor sau sefuletilor din PNL Constanta. Exemplul candidatei de la Navodari este elocvent!

un cititor
22 aprilie 2016
aoleu

PNL merge pe mâna a 10 femei ... e îngrozitor ca imagine și ca exprimare.

@un cititor
22 aprilie 2016
Ezzact....

Bine ca nu au bagat textul ala cu "scorul in sondaje" si textul cu "vom face o figura frumoasa".

Răspuns la: aoleu
Adăugat de : un cititor, 22 aprilie 2016
PNL merge pe mâna a 10 femei ... e îngrozitor ca imagine și ca exprimare.
Ana
22 aprilie 2016
Jalnic

In afara de Anca Belu, celelalte candidate sunt vai steaua lor, adica cu sanse nule! Inclusiv candidata de la Navodari care n-are noroc in politica dar poate c-are in dragoste........

dogan iusuf
22 aprilie 2016
tataroaice

nicio tataroaica,nu deacum ,dela revolutia ptr. democratie din 1989,acum este isteria asta generata de bancherii lumii impotriva musulmanilor,inainte a fost ateismul sovietic,tinta Turcia si turcicii din spatial sovietic.Din spatiul sovietic face parte si conducerea UDTTMR[uniunea democrata a turco-tatarilormusulmani din Romania]unde troneaza niste golani,fosti si viitori puscariasi,n-a participat la niciun protest impotriva ocuparii Crimeei de rusi,nici opresiunile impotriva tatarilor deabia reintorsi din exilul Siberian.Dar se duc la congresul mondial al tatarilor,la comemorarea genocidului tatarilor,etc.aceiasi turnatori ordinary cu mutrele lor tampe si urate.Atentia Bec nu va putea fi acordata decat printr-un process,nu numai impotriva conducerii UDTTMR ci si impotriva acestui BEC.

penelista
28 aprilie 2016
comentariu

Domnule care zici ca nici macar o candidata nu are sansa ,esti asa de tare incit cunosti doamnele din aceste localitati ca sa te exprimi ,se pare ca tu esti o slabiciune invidioasa, ginecologul nu poti fi ca doar nu mergem toate la acelasi sau cu siguranta esti un opozant las!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2362 secunde