PNL Constanța, primul pas către alegerile parlamentare

483
1
PNL Constanța, primul pas  către alegerile parlamentare - pnlcandidaturibej-1477496535.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal depune, astăzi, dosarele de candidaturi pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Evenimentul va avea loc la Biroul Electoral Județean la ora 10.30.

Candidații PNL Constanța la alegerile parlamentare sunt: la Camera Deputaților - Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu, Oana Maria Florea, Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușoveanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină. La Senat, lista se deschide cu Vergil Chițac, Lucia Varga, Sorina Tușa, Costel Stanca, Mihnea Claudiu Drumea, Nicolae Ciucă și Cristy Remus Băisan.

În altă ordine de idei, PNL Constanța speră ca la alegerile din 11 decembrie să obțină două posturi de senatori și patru de deputați. 

Comentează știrea

Lazar
4 noiembrie 2016
PNL C-ta

D-na C.Mocanu vreti ne aparat sa scoteti acest individ Boroianu Aurel Rober Parlamentar de C-ta cum il prezentati in fata cetatenilor,dupa doctrina PNL cu cele 10 pounci de incadrare,ca omul e super Hoz cu diploma de inginer cumparat dar e dr.dr.prof in fraude si spalare de bani si IPJ,Parchetul si Curtea de Apel,C-ta il protejeza ce face dl militian comisar sef dr Rapotan Adrian IPJ il ocroteste ca a lipit afise cu dl presedinte I.K.Werner cu lucru bine facut doar si dansul e decorat cu gradul de cavaler,dr in stinte si in drept,34 de ani in militia C-ta cu 43580,de dosare peneale cu autori ne cunoscuti si cei de la Gepeto sunt trecuti tot la ne cunoscuti sau jignit,injosit,degradat,denigrat competenta profesionala si murdarit imaginea justitiei la echipa cu d-na Prc Puiu Zarafina si al-ti are dansul lista la mapa profesionala dvs ma scuzati,faceti reclama voluntara omul e HOZ cu legitimatie ocrotit de personalitati de la servici,cred ca apara interesul infractional al hozilor,nu al cetateanului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3765 secunde