Pe ce candidați mizează PSD în județul Constanța

663
1
Pe ce candidați mizează PSD în județul Constanța - psdadesemnat-1460119284.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent al Organizației Județene a PSD Constanța a desemnat, ieri, candidații pentru funcția de primar, pentru alegerile locale din 5 iunie, în mai multe localități din județ. Astfel, în comuna Ciobanu va candida actualul primar Tudorel Gurgu, care a trecut de la PNL la PSD în urmă cu câteva săptămâni. La Saraiu a fost validat candidat Aurelian Purice, la Cuza Vodă - Ion Mihai, Seimeni - Marian Iordache, Topalu - Ion Jipa, Crucea - Gheorghe Fri-gioi, Ghindărești - Adrian Vartolomei, Horia - Gigel Sava, Pantelimon - Vasile Neicu, Tortoman - Lucian Chitic, Siliștea - Mihai Soare, Gârliciu - Constantin Cimpoiașu, Vulturu - Eugen Marius Berbec.

Pe de altă parte, în cadrul programului de pregătire a alegerilor locale din 5 iunie, social-democrații constănțeni au înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) mandatarul financiar pentru campania electorală, în persoana Elenei Vlad. 

Comentează știrea

Mielul deja mâncat
29 aprilie 2016
ATENȚIE la detenție!

Partidul Securiștilor Demonici Dacă prostia,jigodia și satanismul îi vor vota iar, Dobrogea va deveni Transnistria românească! Hai să încercăm și fără PSD, economisind astfel câteva miliarde de euro pe care ei îi și văd în buzunarele proprii !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6228 secunde