Ludovic Orban:

"Mi se pare o solicitare impertinentă, ceea ce a cerut Elena Udrea"

278

Articole de la același autor

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat că sugestia liderului PMP Elena Udrea ca prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis să se retragă din cursă în favoarea sa e "o obrăznicie și o impertinență", adăugând că aceasta ar trebui să reflecteze dacă vrea sau nu să se facă de râs în campanie.

Orban a fost întrebat cum vede sugestia președintelui PMP, Elena Udrea, ca președintele PNL, Klaus Iohannis, să se retragă din cursa prezidențială în favoarea acesteia, deoarece nu ar avea șanse să ajungă în turul doi al alegerilor.

"Să-i ceri unui candidat care în toate sondajele de opinie beneficiază de susținere electorală de peste 30%, să ceri lucrul ăsta, tu, Elena Udrea, care nu ai până astăzi nici 6% intenție de vot în sondajele de opinie, mi se pare o obrăznicie, mi se pare o solicitare impertinentă, ceea ce a cerut Elena Udrea. Eu cred că doamna Udrea, chiar dacă astăzi a beneficiat de susținerea domnului Cristian Diaconescu, ar trebui să reflecteze cu seriozitate dacă vrea sau nu vrea să se facă de râs în această campanie prezidențială", a afirmat vicepreședintele PNL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5346 secunde