Liviu Dragnea: Victor Ponta se va afla categoric pe listele pentru parlamentare

436
Liviu Dragnea: Victor Ponta  se va afla categoric pe listele pentru parlamentare - liviudragnea-1470671585.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, ieri, că fostul premier Victor Ponta se va afla "categoric" pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamnă, respingând zvonurile potrivit cărora este supărat pe predecesorul său.

Întrebat într-o emisiune televizată dacă Victor Ponta se încadrează în cadrul criteriilor PSD, adoptate la ultimul Comitet Executiv Național de la Vaslui, Dragnea a răspuns: "Categoric da".

"Nu există niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Răspunsul este categoric da, din toate punctele de vedere", a adăugat liderul social-democraților.

Printre criteriile care vor sta la baza alcătuirii listelor candidaților pentru alegerile parlamentare, stabilite la ultima ședință a Comitetului Executiv Național, care a avut loc la Vaslui, se numără activitatea parlamentară, cea din teritoriu, dar și profesionalismul.

Legat de activitatea colegilor din Parlament, Dragnea s-a arătat nemulțumit că unii au lipsit de la ședințe importante în comisii sau în plen.

"Cel mai mult contează activitatea și atitudinea din Parlament. Nu o spun cu răutate, o spun cu toată căldura, dar totuși noi discutăm de un serviciu al statului care începe luni după-amiaza și se termina miercuri după-amiaza. Or, eu cred ca aceste două zile nu reprezintă o perioada foarte grea într-o săptămână pe care să poți să o respecți. Și sunt foarte supărat pe unii colegi din parlament care nu erau prezenți în comisii, care nu au fost prezenți la plen, la voturi importante", a spus președintele PSD.

Întrebat care sunt acei colegi, Dragnea a afirmat că răspunsul va fi în listele partidului pentru parlamentare, deoarece aceștia nu se vor mai regăsi pe ele. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0725 secunde