Gheorghe Dragomir:

"La Constanța am reușit să centralizăm 25.000 de semnături pentru Klaus Iohannis"

340

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a strâns, până la data de 6 septembrie, 25.000 de semnături pentru susținerea candidatului Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis, în cursa pentru Președinția României.

Potrivit declarațiilor președintelui PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, cele 25.000 de semnături au fost adunate în mai puțin de trei săptămâni de la demararea campaniei oficiale de strângere de semnături, la nivelul întregului județ.

"PNL Constanța și-a propus să strângă minim 35.000 de semnături pentru candidatura președintelui Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, la funcția de președinte al României până la mijlocul lunii septembrie, target pe care cu siguranță îl vom depăși. Până în prezent, am reușit să centralizăm 25.000 de semnături pentru Klaus Iohannis. Campania merge bine pentru că oamenii au înțeles că Alianța Creștin Liberală propune, în persoana lui Klaus Iohannis, un candidat onest, un om cu experiență foarte bogată în administrație, cu gândirea unui lider adevărat, un om care a demonstrat că se pot face și lucruri bune în țara asta", susține liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

Conform legii și calendarului electoral, fiecare candidat trebuie să depună la Biroul Electoral Central minim 200.000 de semnături până la data 23 septembrie 2014. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4164 secunde