KLAUS IOHANNIS, judecat în RECURS. ICCJ admite cererea ANI, procesul se prelungește

390
1
KLAUS IOHANNIS, judecat în RECURS. ICCJ admite cererea ANI, procesul se prelungește - iohannis4-1412069487.jpg
UPDATE- Suspansul se prelungește în cazul candidatului ACL la alegerile prezidențiale, în condițiile în care Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul depus de ANI în privința stării de incompatibilitate a lui Iohannis, anunță Realitatea TV

Dosarul lui Klaus Iohannis va fi judecat în recurs de instanța supremă, care va decide definitiv dacă primarul Sibiului a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat municipiul în adunările generale ale acționarilor societăților Apă Canal și Piețe sau dacă raportul ANI va fi anulat, notează Mediafax.

Instanța a dispus, marți, "comunicarea raportului asupra admisibilității în principiu a recursului către recurenta-pârâtă Agenția Națională de Integritate, către intimatul-reclamant Klaus Werner Iohannis și către intimata-pârâtă Inspecția de Integritate, cu mențiunea ca părțile să formuleze în scris un punct de vedere asupra raportului, în termen de 10 zile de la comunicare".

După transmiterea acestor puncte de vedere, dosarul va intra în faza de judecată a recursului, judecătorii instanței supreme urmând să decidă definitiv dacă Iohannis a fost sau nu în incompatibilitate.


A început ședința de judecată la sfârșitul căreia s-ar putea lua o decizie în legătură cu soarta prezidențiabilului Klaus Iohannis. Instanța Supremă ia astăzi în discuție starea de incompatibilitate a primarului sibian. Miza procesului este una uriașă pentru că l-ar putea împiedica pe Iohannis să ocupe fotoliul de la Cotroceni.

Instanța supremă a amânat, săptămâna trecută, o decizie privind procesul de incompatibilitate deschis pe numele lui Klaus Iohannis. Azi va anunța dacă admite sau nu recursul cerut de Agenția Națională de Integritate.

Klaus Iohannis a câștigat la prima instanță și a declarat că se așteaptă ca rezultatul să fie același și la apel.

Klaus Iohannis a declarat la adevarul.live, că va candida indiferent de decizia pe care ICCJ o va da marți, în procesul său de incompatibilitate cu ANI.



Comentează știrea

dana
30 septembrie 2014
Munca de calitate (operator online)

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2871 secunde