IOHANNIS, în cursa pentru COTROCENI. Președintele PNL și-a depus CANDIDATURA

326
IOHANNIS, în cursa pentru COTROCENI. Președintele PNL și-a depus CANDIDATURA - klausiohannissustinutlaconducere-1411216147.jpg
Președintele PNL, Klaus Iohannis, și-a depus candidatura, azi, pentru alegerile prezidențiale, la Biroul Electoral Central. Iohannis a adunat 2.210.000 de semnături, deși erau necesare minimum 200.000.


"Acum am intrat pe drumul drept spre Președinția României. Mulțumesc celor care au semnat pentru mine. Peste 2.200.000 de semnături s-au adunat într-un tip record. Acum a venit vremea faptelor. Sunt mai puțin un om al vorbelor și mai mult un om al faptelor. Vreau să candidez pentru a face altfel de politică, mai puțin spectacol și gălăgie, mai multe soluții pentru România. Nu am în spate niciun fel de grupuri de interese, trusturi, instituții, ci echipa ACL și pe cei peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine. E o echipă mare, puternică. Sper să se mai adune încă foarte mulți care vor să meargă pe același drum cu mine. Forța lor este forța mea!", a spus Klaus Iohannis, la ieșirea de la BEC.

La eveniment au participat nume grele de pe scena politică, printre care Vasile Blaga, Mircea Ionescu Quintus, Petre Roman și Mihai Răzvan Ungureanu.

Iohannis a adunat peste 2 milioane de semnături, deși erau necesare minimum 200.000, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7656 secunde