Klaus Iohannis:

"Îmi doresc cel puțin zece ani un președinte și un Guvern de dreapta"

479
2

Articole de la același autor

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat că, în această vară, a fost realizat cel mai mare proiect din ultimii ani, unificarea dreptei, și că își dorește cel puțin zece ani cu un pre-ședinte și un Guvern de dreapta. Totodată, el a declarat că anul 2014 este anul marilor schimbări în politica românească.

"În această vară, am reușit cel mai mare proiect politic din ultimii ani, poate cel mai mare proiect politic de la Revoluție. Am reușit unificarea dreptei, fuzionând PDL cu PNL, și este doar primul rezultat din acest an, pentru că, vă spun, anul 2014 este anul marilor schimbări în politica românească. A început cu marele partid de dreapta și cred că se va termina cu victoria noastră în noiembrie. Ar fi puțin lucru să înființezi un mare partid pentru a câștiga o dată alegerile. Noi vrem, acum, pentru prima dată, să câștigăm alegerile, după care să câștigăm încă multe alte alegeri, pentru că doresc și sunt convins că și dumneavoastră, îmi doresc cel puțin zece ani cu un președinte de dreapta și un Guvern de dreapta, ca să punem România pe picioare", a declarat Iohannis. 

Comentează știrea

Popescu
3 octombrie 2014
Conducere de dreapta

Basescu si Boc , ce conducere au fost ?

oni
4 octombrie 2014
Oferte locuri de munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde