Gorghiu: Nu vom face alianțe cu PSD-ul după alegeri nicăieri în țară

288
Gorghiu: Nu vom face alianțe cu PSD-ul după alegeri nicăieri în țară - alinagorghiu-1460729484.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat, vineri, că liberalii nu vor face alianțe post-electorale cu PSD în niciun județ din țară, însă vor fi permise negocieri cu oricare altă formațiune politică pentru constituirea unor majorități.

"Decizia e foarte clară, nu vom face alianțe cu PSD-ul după alegeri nicăieri în țară. Decizia e generală. Dacă intră în Consiliul Județean și alte structuri politice mai mici, evident că vor fi negocieri, discuții, pentru a crea acea majoritate, pentru că ne interesează să ne implementăm programul la nivel județean și nu poți să o faci decât cu o majoritate. Dar eu, în acest moment, nu pot să anticipez și nu vreau să lansez scenarii despre cine va intra în Consiliul Județean", a declarat copreședintele PNL, Alina Gorghiu.

Aceeași poziție a fost susținută și de Vasile Blaga, care a spus că eventualele alianțe vor fi stabilite la nivelul organizațiilor județene.

"Post-electoral au libertate totală toate organizațiile, pentru că situațiile politice diferă de la un județ la altul. Nu putem să dăm niște dogme, este permis cu toți, mai puțin PSD", a precizat Blaga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1596 secunde