Cătălin Predoiu:

"E un gest de disperare al PSD. Domnul Ponta are doar 36% în sondaje"

210

Articole de la același autor

Odată cu publicarea în Monitorul Oficial a ordonanței care permite ca într-un termen de grație de 45 de zile aleșii locali să-și decidă apartenența politică fără să își mai piardă mandatul, s-a dat liber la traseismul politic.

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a catalogat mișcarea drept "un gest de disperare al PSD și a echipei din jurul lui Victor Ponta", în contextul în care se apropie alegerile prezidențiale și prezidențiabilul PSD are doar 36% în sondaje.

"E un gest de disperare al PSD și a echipei din jurul lui Ponta. Domnul Ponta s-a oprit la o creștere de aproximativ 36% în sondaje și nu prea văd de unde să ia diferența până la 51%. Confirm în acest fel estimările pe care foarte mulți le-am făcut cu privire la șanselor domniei sale de candidat cu succes. Aceste șanse au fost torpilate de întreaga guvernare Ponta, de eșecul lui Ponta de a naște un nou fel de a face politică. Iată, acesta este noul fel de a face politică, continuând practici autoritariste, practici totalitare, practici imorale, încercând să schimbe votul alegătorilor, presând primarii cu tot felul de măsuri politico-administrative și legislative, încercând de fapt să păcălească o întreagă țară pentru a-și crea o bază cât mai largă pentru alegerea în funcția de președinte", a declarat Cătălin Predoiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3964 secunde