Vasile Blaga, declarații la Constanța:

"După alegeri, pe Ponta nu o să-l mai vrea nici ai lui"

287
1

Articole de la același autor

Aproximativ 400 de pensionari democrat-liberali din toată țara participă, în aceste zile, la "Școala de vară a pensionarilor și a celor de vârsta a treia", acțiune care are loc, în perioada 2-6 septembrie, în stațiunea Mamaia.

La evenimentul organizat, ieri, la un hotel de pe litoral, au fost prezenți în calitate de invitați și președintele PDL și co-președinte al ACL, Vasile Blaga, prim-vicepreședintele Andreea Paul, dar și președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, și președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

Temele discutate au vizat creșterea rolului pensionarilor în cadrul campaniei prezidențiale și poziționarea problemelor organizațiilor de pensionari în programul de guvernare. Totodată, pe parcursul a două ore, s-au adus la cunoștință de către pensionari diverse probleme cu care aceștia se confruntă, cea mai dezbătută dintre acestea fiind că "Ponta a promis creșterea pensiilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat".

De asemenea, pensionarii prezenți au spus că sunt hotărâți să muncească și în această campanie pentru prezidențiale la fel cum au făcut de fiecare dată când le-a fost cerut ajutorul, scopul principal fiind acela ca Alianța Creștin Liberală să dea președintele României în persoana lui Klaus Iohannis.

La rândul său, Vasile Blaga le-a mulțumit pensionarilor că au rămas alături de PDL "la bine și la greu".

"Vă mulțumesc tuturor că ați rămas alături de PDL la bine și la greu. Mă bucur că ați înțeles rolul acestei alianțe și că v-ați încolonat cu toții în spatele lui Klaus Iohannis, care va fi viitorul președinte al României, așa cum am făcut și eu, așa cum a făcut și Cătălin Predoiu, și Mihai Răzvan Ungureanu, precum și toți ceilalți de la PDL, PNL sau Forța Civică. Klaus Iohannis este un om serios, pe care te poți baza, incomparabil cu Ponta care minte și de două ori pe zi. După alegeri, pe Ponta nu o să-l mai vrea nici ai lui", a declarat Vasile Blaga.

Prezent la eveniment, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, a spus că organizația pe care o conduce vrea să dea cel mai bun rezultat, la Constanța, pentru Klaus Iohannis. Totodată, președintele PNL Con-stanța, Gheorghe Dragomir, a promis că aceasta este ultima întâlnire la care participă în calitate de invitat, deoarece, pe viitor, se vor face acțiuni comune PDL-PNL, deoarece aceasta va deveni un mare partid de dreapta.

v v v

În altă ordine de idei, au existat și nemulțumiți care au spus că au muncit din greu pentru ca Monica Macovei să ajungă europarlamentar pe lista partidului, iar, recent, ea și-a dat demisia din PDL. Referitor la această problemă, Vasile Blaga a declarat că, dacă nu și-ar fi dat demisia din partid, Monica Macovei ar fi fost radiată, conform statutului.

"Eu nu mă bucur de demisia nimănui din partid, dar Monica Macovei nu avea altceva de făcut, după ce s-a înscris în cursa electorală, căci altfel o radiam noi, conform statutului partidului. Nu regret nimic din sprijinul pe care i l-am acordat în permanență Monicăi Macovei, dimpotrivă, dar nu pot să fiu de acord cu anumite gesturi aluzive. Dacă ar fi dorit să se înscrie în cursa electorală, putea să o facă întâi în cursa internă din partid, alături de Falcă, Predoiu, și dacă se califica, putea să meargă mai departe să-și revendice locul de candidat la prezidențiale, în fața lui Iohannis, prin mecanismul pe care-l stabilisem în comun cu PNL. Dar, nu a făcut-o și acțiuni de genul «mie mi se cuvine» nu țin și nu le pot susține niciodată", a afirmat Vasile Blaga.

Reamintim că europarlamentarul PDL Monica Macovei și-a anunțat, marți, demisia din partid și a susținut că reacția sa vine în urma acțiunilor democrat-liberalilor și a deciziei de a-l susține pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din noiembrie. 

Comentează știrea

Dan
7 septembrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Monica Macovei a demisionat din PDL
Pagina a fost generata in 0.5231 secunde