"Deja Guvernul Ponta pregătește o fraudare masivă a alegerilor..."

329
1

Articole recomandate

Senatorul PDL de Diaspora Viorel Badea a susținut, azi, că Guvernul Ponta pregătește "fraudarea masivă a alegerilor", arătând că prin modul de organizare a secțiilor de votare Executivul urmărește blocarea posibilității românilor din străinătate de a-și exprima dreptul la vot la prezidențiale.


"Deja Guvernul Ponta pregătește o fraudare masivă a alegerilor în Diaspora. Pe de o parte, prin dirijarea alegătorilor către consulatele generale pe care le-a organizat în această zonă, iar pe de altă parte prin desființarea unor secții de votare în comunitățile unde există foarte mulți români", a declarat Viorel Badea într-o conferință de presă.

El a spus că, deși a rămas același număr de secții de votare ca la alegerile prezidențiale din 2009, "adevărata acrobație electorală pe care încearcă să o facă guvernul Ponta" este aceea că secțiile de votare din comunitățile unde există foarte mulți români au fost desființate și au fost înființate noi secții de votare în comunitățile "care practic nu sunt bine reprezentate la nivel numeric".

Viorel Badea a dat ca exemplu situația din Italia și din Portugalia, arătând că în Torino, unde sunt 40.000 de cetățeni români, din două secții de votare a rămas una, în schimb fiind suplimentat numărul secțiilor de votare la Triestre, în condițiile în care aici trăiesc doar 1.500 de români.

Comentează știrea

marketglory
21 septembrie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. emal: [email protected] YM: stanciuadrian33

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4052 secunde