Elena Udrea:

"Cred că România are nevoie de un președinte puternic, implicat, curajos"

295
2

Articole de la același autor

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat sâmbătă, la Congresul extraordinar al PNȚCD desfășurat la Poiana Brașov, că România are nevoie de un președinte implicat, curajos, care să fie în stare să ducă mai departe lupta de zece ani a lui Traian Băsescu pentru o justiție independentă, un stat de drept real, funcțional, întrucât sunt reforme ce nu pot fi continuate decât de un președinte puternic.

"Pentru principiile care m-au călăuzit, pentru valorile pe care le-am susținut alături de alții, alături de președintele Traian Băsescu trebuie să câștigăm alegerile din noiembrie. În zece ani mulți au pornit alături de noi și pe drum s-au pierdut pentru că alături de noi lupta nu a fost ușoară. Dar tot suntem destul de mulți ca să câștigăm această bătălie din noiembrie. Din noiembrie încolo alegerea pe care românii o vor face va marca destinul acestei țări pe cel puțin următorii zece ani", a spus Elena Udrea. 

Comentează știrea

Pavel
29 septembrie 2014
Ce chestie...

Stai putin muiere! Adica sa se continuie lupta impotriva populatiei deja in stare de colaps,asta vrei tu de fapt? Cum sa fie romanii chiar asa de sinucigasi sa-si voteze calaii de pana acum? Mars,cotoarbo !

Georgescu
29 septembrie 2014
Si eu cred la fel

Sunt total de acord cu titlul! Asa ca nu o voi vota pe Udrea!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7853 secunde