Câți români sunt așteptați la urne să-și aleagă președintele

353
Câți români sunt așteptați  la urne să-și aleagă președintele - catiromanisuntasteptati-1412177804.jpg

Articole de la același autor

Peste 18 milioane de alegători sunt așteptați la urne în noiembrie pentru a-și alege președintele dintre cei 14 can-didați înscriși în competiția electorală. Potrivit Autorității Electorale Permanente, au drept de vot la primul tur al alegerilor prezidențiale, pe 2 noiembrie, 18.313.698 de cetățeni români, iar 18.321.512 pe 16 noiembrie, la turul al doilea.

În ziua votării, românii aflați în țară își pot exercita dreptul de vot în baza cărții de identitate, cărții electronice de identitate, cărții de identitate provizorie, buletinului de identitate, pașaportului diplomatic, pașaportului diplomatic electronic, pașaportului de serviciu, pașa-portului de serviciu electronic, carnetului de serviciu militar - în cazul elevilor din școlile militare.

Cei care se află în străinătate și în state care permit accesul pe teritoriul lor pe baza cărții de identitate în ziua alegerilor pot prezenta la urne pașaportul diplomatic, pașaportul diplomatic electronic, pașaportul de serviciu, pașaportul de serviciu electronic, pașaportul simplu, pașaportul simplu electronic, pașaportul simplu temporar, titlul de călătorie, cartea de identitate, cartea electronică de identitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4749 secunde