BEJ Constanța, în formulă completă pentru alegerile din iunie

545
BEJ Constanța, în formulă completă pentru alegerile din iunie - bejconstantaformulacompletaalege-1462814477.jpg

Articole de la același autor

Biroul Electoral Județean Constanța a fost completat cu încă șapte persoane, mai exact cu reprezentanți ai partidelor politice.


Luna trecută, președintele Tribunalului Constanța, Viorel Gheorghe Teodor, i-a desemnat, prin tragere la sorți, pe judecătorii din cadrul Biroului Electoral Județean (BEJ) pentru alegerile locale din 5 iunie. Astfel, pentru postul de președinte al BEJ a fost desemnat judecătorul Alina Elena Marin, iar pentru funcția de locțiitor judecătorul Laura Iuliana Opariuc.


Recent, lista a fost completată, prin tragere la sorți, cu membrii ai partidelor politice din Constanța. Astfel, din BEJ mai fac parte, Ionel Spătaru (PNL), Andrei Talpeș (PSD), Cristina Alina Pîrvânescu (PMP), Nicolae Chiș (ALDE), Ioana Adina Badea (UNPR), Ilie Ghiocel (PRM) și Mihail Micu (PNȚCD). 


La ședința în care s-a stabilit componența BEJ, pe lângă președinte și locțiitorul acestuia, au mai participat, în calitate de membri și Marius George Cojocaru, Georgiana Gabriela Gheorghe, Marin Pavel, Ionuț Țițimeaua, Toni Bobe și Ion Encică.


Potrivit legii, BEJ este format dintr-un președinte, un locțiitor al acestuia, un repre-zentant al Autorității Electorale Permanente și 12 reprezentanți ai partidelor politice, alianțelor politice și alianțelor electorale sau organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale care participă la alegeri în circumscripțiile electorale respective.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1399 secunde