Băsescu: Am semnat pentru cine am încredere

122
1
Băsescu: Am semnat pentru cine am încredere - udreabase1-1411300218.jpg
Președintele, Traian Băsescu, a semnat, astăzi, pentru susținerea candidaturii la prezidențiale a Elenei Udrea, despre care afirmă că "este mai onestă și inteligentă decât Victor Ponta" și loială obiectivelor sale. Șeful statului a criticat, totodată, modul în care Victor Ponta a ales să se lanseze în cursa pentru Cotroceni, subliniind că o asemnea manifestare arată că premierul "și-a pierdut cumpătul și controlul".

"Elena Udrea nu a basculat în funcție de cum i s-a părut că merg voturile, a rămas chiar unde erau voturi mai puține, dar și-a menținut punctele de vedere. Putea foarte bine să se alăture marii alianțe, noului PNL, nu a făcut-o pentru că acolo nu s-a regăsit, între cei care tocmai semnaseră pentru suspendarea mea sau care dăduseră lovituri statului de drept (...) De Ponta, nu mai vorbesc, este un kitsch, un fals (...)Tot CV- ul acestui om este un fals, iar de Iohannis...până mai acum câteva luni, era susținătorul loviturii de stat din vara lui 2012. Astăzi, e mare democrat. Mi-e greu să am încredere în ei. În Elena Udrea am încredere că va rămane un om loial obiectivelor ei", a spus Traian Băsescu, citat de realitatea.net.

Comentează știrea

Sandu
22 septembrie 2014
Exemplu

Foarte corect,Basescu chiar poate sa aiba incredere in tipa. Gagica I-a fost loiala pe bune,nu prea intalnesti asa prieteni in viata normala,dar in politica... Chiar daca colaborarea lor a fost una nociva Romaniei,totusi exemplul de loialitate exista.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Va fi vai de noi cu un președinte ca Ponta"
Pagina a fost generata in 2.2301 secunde