ANR, înscrisă oficial în cursa electorală

1327
ANR, înscrisă oficial în cursa electorală - marianmunteanusialansatpartidul4-1477639638.jpg

Articole de la același autor

Alianța Noastră România (ANR) a depus listele de candidați pe București la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților și Senat.

"Alianța Noastră România a reușit să încheie o etapă importantă în procesul ei de dezvoltare. Le mulțumesc celor care au reușit să fie alături de noi și au fost foarte mulți. Reușim să încheiem acum procesul de depunere a listelor de candidați cu listele pentru București. Am depus în toată țara acolo unde ne-am propus să depunem", a declarat Marian Munteanu, cel care a condus, ca lider al formațiunii, delegația ANR la BEM.


El și-a exprimat nemulțumirea față de birocrația excesivă în ceea ce privește procedura de strângere a semnăturilor și depunere a listelor de candidați.


"Birocrația în țara aceasta este înfiorătoare, o știm de la primării, de la instituții, din viața de zi cu zi. (...) Este o nebunie, tone și tone de hârtii, pentru ce, pentru a-ți exercita un drept democratic. (...) Este unul din lucrurile pe care Alianța Noastră România își propune ca foarte rapid să-l reteze printr-o măsură legislativă simplă care să elimine această birocrație înfiorătoare care ne-a năpădit tuturor viața", a spus Munteanu, citat de Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5027 secunde