Turiștii străini revin la Eforie

358
3
Turiștii străini revin la Eforie - bromaniaeforiesud102099-1406021453.jpg

Articole recomandate

Tot mai mulți turiști străini redescoperă litoralul românesc. Fie că este vorba despre turiști din Franța, Germania sau Israel, ori despre turiști din fostul bloc comunist, din Polonia, Belarus sau Republica Moldova, aceștia aleg să vină și să-și petreacă un sejur la Marea Neagră. În mod preponderent, turiștii străini optează pentru o cazare în Eforie, localitate care îmbină turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumită în toată Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenți aici.

Nu mai puțin de 120.000 de turiști români sau străini au vizitat în ultimul an orașul Eforie. Pentru sezonul 2014, pe lângă turiștii 
tradiționali, și-au anunțat sosirea peste 3.000 de turiști din Belarus și peste 5.000 din Republica Moldova. Aceștia sunt atrași atât de tarifele competitive practicate de către agenții economici, cât și de investițiile realizate în ultimii ani de către Primărie.

Reabilitarea promenadei falezelor, refacerea parcurilor, programele culturale, festivalurile, precum și alte manifestări artistice și sportive atrag mulți vizitatori care se declară mulțumiți de ceea ce găsesc la Eforie. "Dorim să continuăm și să suplimentăm numărul programelor și al proiectelor destinate celor care ne vizitează în perioada estivală. Zilele următoare, vom organiza un târg de produse tradiționale, care va fi deschis aproximativ o lună. Avem în pregătire multe alte produse care se adresează turiștilor și nu numai acestora", a precizat Ovidiu Brăiloiu, primarul orașului Eforie.


Comentează știrea

Borat
23 iulie 2014
Hmm

Sa traiasca dom brailoiu pentru tigania din Eforie Nord si pentru ceea ce nu face in Eforie un oras mare si frumos in care un primar nu doreste sa faca nimic. Sa priveasaca mai mult catre Cumpana , Agigea si Techirghiol. Un adevarat puturos.

Ion
23 iulie 2014
Turistii straini vin la Eforie

In Eforie Sud e o mizerie de nedescris, parca am fii in Tiganiada. Un oras condus de niste incompetenti, un orasel adus la limita suportabilitati, plin de tigani care au facut din acest orasel o groapa de gunoi. Rusine sa va fie voua cei care conduceti acest oras si permiteti aceasta situatie.

eforie
24 iulie 2014
turisti

cei mai saraci turisti,care mananca din sacosa si cumpara bilete la tarife infime

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Economie : Mai multe trenuri spre mare!
Pagina a fost generata in 1.3261 secunde