A2, A4 și DN-urile din Constanța, DESCHISE / Primarii, invitați să pună mâna pe lopată. "Dacă vine valul al doilea de zăpadă, va fi și mai greu"

7187
A2, A4 și DN-urile din Constanța, DESCHISE / Primarii, invitați să pună mâna pe lopată.

Articole de la același autor

Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța, a afirmat pentru "Cuget Liber", faptul că Autostrada A2 și A4 sunt deszăpezite, iar polițiștii fac o ultimă inspecție înainte de a da avizul pentru circulația autoturismelor. De asemenea, DN3 Murfatlar-Ostrov a fost deszăpezit, însă deocamdată și aici se așteaptă avizul polițiștilor. 


În total 49 de drumuri comunale rămân blocate. "Rugăm primarii să intre pe drumuri și să le deblocheze. Dacă vine valul 2 de zăpadă, va fi și mai greu. Ei au sarcina asta, dacă nu pot, să ceară ajutorul RAJDP. Nu se poate să stea cu drumurile blocate", a declarat pentru "Cuget Liber", Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța. 


Potrivit prefectului, situația dificilă rămâne în sudul județului Constanța, în zona Cerchezu, Dumbrăveni, acolo unde se ajunge greu cu ambulanțe. În continuare, 5 localități sunt fără energie electrică. 14 localități fără apă și în aceste situații primarii pot cere ajutorul ISU. 


UPDATE / Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a informat oficial participanții la trafic că începând cu ora 10:00 pe autostrada A2, București - Constanța, traficul se desfășoară controlat, in coloană, sub supravegherea Poliției Rutiere.
Reamintim că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.102 secunde