Vacanța copilăriei, în Tabăra din Năvodari

302
Vacanța copilăriei, în Tabăra din Năvodari - tabara-1376314541.jpg

Articole de la același autor

În fiecare vară, la Năvodari, peste 2.000 de copii din țară văd pentru prima oară marea datorită unui program inițiat de primarul Nicolae Matei, cu sprijinul CJC Constanța. Copii fără posibilități materiale sunt ajutați să ajungă în Tabăra de la Năvodari, unde petrec o săptămână de vis la mare. Primele serii de copii au sosit din județele Galați și Covasna. 




Gazdele sunt pregătite să le ofere copiilor și însoțitorilor o vacanță de neuitat. Spațiile de cazare sunt renovate, la fel și cantina unde vor servi masa. Pe plaja fină au fost amenajate terenuri de sport, iar programul de distracție din fiecare zi este încărcat. Astfel că nimeni nu va avea timp să se plictisească, mai ales că prognoza meteo ține cu cei care au ales să vină pe litoral în această perioadă.


"Suntem pregătiți să primim 670 de copii pe serie, suntem pregătiți din punct de vedere igienico-sanitar, cantina este autorizată, spațiile de cazare, plaja. Pe copii îi așteaptă aici distracție și voie bună", a declarat Marian Surdu, șef  Birou Servicii Primăria Năvodari.


Pe lângă reprizele de plajă și baie, copiii vor participa zilnic la concursuri distractive pe plajă și competiții sportive. Serile sunt dedicate concursurilor de dans ori miss și mister, la discoteca din Campus. Tabăra Năvodari va fi în această vară gazda a peste două mii de elevi care vor veni la mare din toate colțurile țării. (C.Z.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4307 secunde