Un suvenir special, de la Târgul de Artă și Antichități

641
1
Un suvenir special, de la Târgul de Artă și Antichități - targantichitatipiataovidiu6-1468592606.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile de iulie și până pe 21 august, în Piața Ovidiu din Constanța, are loc Târgul de Artă și Antichități, eveniment de tradiție, apreciat atât de localnici, cât și de turiști, care au ocazia de a cumpăra un suvenir special pentru cei de acasă.

În cadrul târgului, peste 50 de colecționari din toată țara oferă spre vânzare o gamă variată de antichități, obiecte de artă și colecționabile: artă vizuală, bijuterii vintage & antiques, mobilier de epocă, argintărie, orologerie, cărți vechi, numismatică, filatelie, cartofilie, colecții militare și tehnice, antichități țărănești, alături de multe alte articole de interes pentru iubitorii de artă, istorie și noblețe a vremurilor de demult. 


Conform merglamare.ro, expoziția cu vânzare este deschisă, zilnic, în intervalul orar 10-22.

Evenimentul este susținut de ArtAntik Gallery & ArtAntik.ro, iar accesul vizitatorilor este gratuit. 



Comentează știrea

costica
22 iulie 2016
opinie

Fără obligații! Simplu și repede!Avem o eficiență incredibilă! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Polițiști de tot râsul!
Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Aventuri în Delta Dunării
Pagina a fost generata in 1.2598 secunde