Un prânz de nota 10, printre… pitici, la Casa Margo din 2 Mai

483
Un prânz de nota 10, printre… pitici, la Casa Margo din 2 Mai - casamargo1-1439454632.jpg

Articole de la același autor

Ești în vacanță, pe plajă, la 2 Mai. Ai înotat, te-ai bucurat de soare și a sosit ora mesei. Tot ce ai de făcut este să îți strângi cu grijă lucrurile și să te îndrepți către Casa Margo, unde te așteaptă cele mai bune mâncăruri tradiționale românești sau specialități internaționale, preparate de bucătari renumiți, oameni cu 40 de experiență, școliți "pe vremuri", la Panoramic sau Amfiteatru.

La Casa Margo, fii sigur că, indiferent de ceea ce comanzi - preparate din carne, din pește, fructe de mare, salate ori deserturi, totul este gătit cu dragoste și simț de răspundere. Berea e mereu la rece, servirea ireproșabilă, iar din superbul peisaj al complexului nu lipsesc nici… piticii! Și asta pentru că marea atracție a Casei Margo este superba grădină cu terasă, unică în 2 Mai, unde turiștii pot lua masa, practic, în mijlocul naturii.

"Avem foarte mulți turiști, din toate colțurile României, care, an de an, vin numai la noi. S-au simțit de fiecare dată foarte bine, pentru că le-am oferit tot confortul", a declarat Eugenia Sîntion, managerul complexului.

Pentru lunile august și septembrie, Casa Margo din 2 Mai este destinația perfectă de vacanță, mai ales că prețurile intră "la apă"! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2336 secunde