Turneele verii, la TC Idu din Mamaia

276
Turneele verii, la TC Idu din Mamaia - tcidu-1468593377.jpg

Articole de la același autor

Tenis Club Idu din stațiunea Mamaia va organiza, în perioada 4-7 august, cea de-a șaptea ediție a turneului Platinum Mamaia - Cupa Head, dedicată exclusiv probei de dublu pentru amatori, competiție coordonată de Circuitul Tenis Partener.

Jucătorii dornici de mișcare pot participa la maxim două probe de dublu. Înscrierile se deschid luni, 18 iulie, la ora 20.

Ulterior, între 15 și 21 august, pe aceeași arenă din Mamaia, va avea loc cea de-a 27 ediție a turneului International Veterans Champs of Romania-Comvex, devenită o competiție tradițională la malul mării. Dacă, anul trecut, peste 150 de iubitori ai sportului alb s-au întrecut în probele de simplu, dublu și dublu mixt, anul acesta, numărul va fi cel puțin la fel de mare.

Categoriile de vârstă acceptate pornesc de la +35 până la +70 de ani, iar premiile oferite de organizatori se ridică la suma de 4.500 euro. Înscrierile se pot face începând cu 27 iulie, ora 14, termenul limită fiind 5 august.

XXX

Din 29 august și până pe 4 septembrie, la TC Idu Mamaia, este programată a șasea ediție a turneului challenger ITF Mamaia Idu Trophy-Comvex, dedicat probelor feminine de simplu și dublu, dotat cu premii totale în valoare de 25.000 de dolari. Pe lângă satisfacția financiară, sportivele vor putea obține și puncte WTA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Polițiști de tot râsul!
Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Aventuri în Delta Dunării
Pagina a fost generata in 1.3045 secunde