Turiștii preferă CFR-ul: reduceri la biletele online

147
Turiștii preferă CFR-ul: reduceri la biletele online - recucerilabilete-1439453754.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care aleg să călătorească în perioada următoare cu trenurile CFR pot beneficia de o reducere mai mare (de 25%, 18% sau 10%) la cumpărarea în avans a biletelor de tren. Astfel, la cumpărarea biletului înainte cu 21 - 30 zile, față de data efectuării călătoriei, reducerea este 25%, cu11 - 20 de zile, reducerea este 18%, iar cu 6 - 10 zile, reducerea este 10%.

Procentul de reducere se acordă pentru biletul cu preț întreg și pentru biletul de copil, în funcție de perioada de anticipație a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului și tariful de supliment de pat/cușetă se achită integral.

Prin serviciul Cumpără Bilete CFR online, la această reducere de 10% - 25% oferită la cumpărarea cu anticipație, se mai adaugă și un discount de 5%.

În plus, avantajul celor care folosesc această aplicație este că nu au nevoie decât de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului (identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electonică pe e-mail). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3766 secunde