Mare meci mare la Tenis Club Idu din Mamaia

Turiștii, invitați să-i susțină pe tricolori în Cupa Davis

105
Turiștii, invitați să-i susțină pe tricolori în Cupa Davis - cupa-1435830151.jpg
În perioada 17-19 iulie, la Tenis Club Idu din Mamaia, echipa masculină de tenis a României o va înfrunta pe cea a Slovaciei, în meciul contând pentru turul al doilea al Grupei I, Zona Europa-Africa a Cupei Davis. 


Toți iubitorii "sportului alb" sunt chemați să susțină echipa tricoloră. Cei care vor să achiziționeze bilete o pot face direct de la recepția TC Idu din Mamaia. Prețul unui bilet este de 50 de lei pe zi, iar un abonament pentru toate cele trei zile costă 120 de lei. Copiii preșcolari (nu mai mici de trei ani) au acces gratuit, ocupând același loc cu adultul care îl însoțește, deținător al unui bilet sau abonament. 


Întâlnirea dintre cele două echipe se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două partide de simplu se vor juca vineri, 17 iulie, meciul de dublu este programat sâmbătă, 18 iulie, iar duminică, 19 iulie, vor avea loc ultimele două meciuri de simplu. 


Miza meciului este calificarea la barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis. Echipa care va pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Europa-Africa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4475 secunde