Singurul aqua park-ul acoperit de pe litoral

1176
Singurul aqua park-ul acoperit de pe litoral - aquaparkacoperit-1438612804.jpg

Articole de la același autor

La intrare în Năvodari, când vii dinspre Mamaia, va fi construit un imens aqua park. Centrul de agrement va fi singurul de acest gen acoperit din România și va cuprinde, pe lângă piscine interioare și exterioare, terenuri de tenis, minifotbal, precum și săli de fitness, saloane de wellness și SPA. Proiectul, finanțat prin fonduri europene, se va desfășura pe o suprafață de aproximativ 17.000 mp.

Faptul că este acoperit, va permite, în primul rând, prelungirea considerabilă a capetelor de sezon estival în nordul litoralului, promițând să devină una dintre cele mai mari atracții turistice.

Centrul de agrement va fi construit în actuala tabără de copii și va cuprinde bazine interioare acoperite, bazin exterior, două terenuri de tenis cu suprafață de joc cu zgură și un teren de minifotbal cu gazon sintetic. Clădirile aferente vor găzdui, printre altele, saloane de chinetoterapie, echipamente wellness, sală de cromoterapie, saună, sală de fitness, spațiu pentru cursuri teoretice de scubadiving, sală de aerobic, vestiare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Suveniruri de la mare
Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Plajă, soare și… bowling!
Pagina a fost generata in 2.9679 secunde