Prețurile la cazare "explodează" în luna august

314
Prețurile la cazare

Articole de la același autor

În luna august, este așteptat un nou val de turiști pe litoralul românesc. Majoritatea hotelurilor au toate camerele ocupate, chiar dacă prețurile au început să ardă buzunarul mai rău decât arde soarele pielea. Hotelierii au schimbat deja ofertele și prețurile, iar dacă vrei să fii sigur că o să ai unde să stai pe litoral, trebuie să faci rezervări dinainte să pleci de acasă. 


Dacă vrei să petreci doar un week-end la Mamaia, două nopți de cazare te pot ajunge de la 750 de lei, la un hotel de două stele, unde ai inclus aer condiționat, parcare gratuită și Wi-Fi gratuit, până la 2.000 de lei, la un hotel de patru stele, cu acces gratuit la piscină în aer liber, la centrul de fitness și saună. 


Dacă vrei să te bucuri o întreagă săptămână pe litoral, pentru șapte sau opt nopți, trebuie să ai pregătiți între 3.000 și 8.000 de lei, asta dacă vorbim doar de hotelurile de trei și patru stele, dar până și la cele de două sau o singură stea tot trebuie să plătești în jur de 2.000 de lei. 


În sudul litoralului, prețurile au crescut, însă nu sunt atât de usturătoare. În Saturn, pentru opt nopți, la un hotel de cinci stele, trebuie să scoți din buzunar aproximativ 6.000 de lei, iar pentru doar două nopți, în jur de 1.000 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Fiat și Chrysler fuzionează
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Zilele Prieteniei, pe plaja Modern
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Ce filme vedem în luna august
Pagina a fost generata in 2.2536 secunde