Plajele preferate ale nudiștilor, de la Corbu la Vama Veche

2460
Plajele preferate ale nudiștilor, de la Corbu la Vama Veche - plajanudism-1438613086.jpg

Articole recomandate

Nudismul sau naturismul este o mișcare culturală care promovează practica nudității sociale în spații publice sau private. Practicanții nu consideră că nuditatea este degradantă, imorală sau indecentă, argumentând că nudismul este o stare naturală, deoarece omul se naște dezbrăcat. Din fericire pentru cei care doresc să se dezbrace de complexe și de haine, litoralul românesc este destul de generos cu ei, oferindu-le, de la nord la sud, spații generoase în care să se desfășoare.


Plaja din dreptul satului Vadu, comuna Corbu, este considerată ultimul țărm sălbatic al Mării Negre. Anual, aici vin mii de turiști care fac plajă nud. Și între Eforie Nord și Eforie Sud, mai ales pe partea lacului Techirghiol, se practică mai ales nudismul în familie. Este un loc tradițional, fiind vestit mai ales pentru efectele tămăduitoare ale lacului. 


Costineștiul a fost, este și va rămâne mult timp unul dintre locurile preferate ale nudiștilor. Plajele special amenajate pentru ei în nordul stațiunii, dar și în zona Golfului Francezului, atrag anual zeci de mii de exhibiționiști. 


În sudul litoralului, pe plajele din 2 Mai și Vama Veche se află raiul nudiștilor. Cunoscute ca două stațiuni ale libertății și dezinhibării, plajele de aici au înscrise practic în ADN-ul existenței lor întreaga filosofie a nudismului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Nicu Alifantis, în Vamă
Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Harry Tavitian cântă în Vamă
Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Prădată de iubitul de-o noapte
Pagina a fost generata in 1.7945 secunde