Muzică live și dansatoare exotice, la terasa Barchetta

465
Muzică live și dansatoare exotice, la terasa Barchetta - barchetta1406277544-1406533690.jpg

Articole de la același autor

Turiștii din stațiunea Neptun, dar și de pe întreg litoralul, care vor să petreacă o seară plăcută împreună cu familia sau prietenii, sunt așteptați la terasa Barchetta, singurul restaurant din sudul litoralului cu specific oriental. Avându-l pe chef Hamid Reza în bucătărie, locația vine în întâmpinarea turiștilor cu mâncare pakistaneză, iraniană și turcească, dar și cu preparate delicioase din bucătăria românească.

Din preferințele turiștilor sunt nelipsite gustările reci pregătite de chef Hamid, de la pește marinat până la delicioasele salate de sezon. Nu puteți spune că ați mâncat cu adevărat o salată de vinete sau o salată orientală până nu poposiți la Barchetta, unde preparatele sunt făcute după rețete cu totul deosebite.

Iar pentru ca seara să fie într-adevăr reușită, atmosfera este întreținută cu muzică live și dansatoare orientale. Astfel, formația Champagne Duo, recunoscută în domeniu mai ales pentru turneele reușite pe vasele de croazieră, vă așteaptă în fiecare seară de joi până duminică la terasa Barchetta cu un bogat repertoriu. Iar surprizele nu se opresc aici. Dansatoare sexy încing atmosfera și inițiază turiștii în tainele bellydance. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Diverse : Detoxifierea pe timp de vară
Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Diverse : Sin Summer, în Vama Veche
Pagina a fost generata in 2.5129 secunde