Maestrul Gheorghe Gheorghiu cântă, tot sezonul, la Perla Venusului

563
1
Maestrul Gheorghe Gheorghiu cântă, tot sezonul, la Perla Venusului - perlavenus-1468592648.jpg
În sfârșit, a venit vacanța! Asigurăm casa, închidem porțile garajului, toată lumea sus în mașină, cu direcția litoral. Unde anume? Bună întrebare. O excelentă opțiune este Perla Venusului, iar turiștii care doresc să își petreacă aici vacanța trebuie să știe că oferta de cazare, masă și mai ales distracție este cea mai tare. 


Plaja generoasă, în suprafață de 14.000 metri pătrați, a primit calificativul "Excelent", la Pensiunea Perla Venusului sau Căsuța Andreea dormiți neîntorși, super-linia de autoservire vă întâmpină cu mâncăruri delicioase (nu uitați nici de peștele la plită direct pe plajă!), iar pentru cei dornici de mișcare, se organizează cursuri de dans și activități sportive pe plajă.

Pentru copii, este pregătit special un parc de joacă, dotat cu cel mai mare tobogan din stațiunile sudului, tot pentru prichindei organizându-se spectacole de teatru, marca "Istețilă". 


Să mai spunem că, la Perla Venusului, tot sezonul, cântă maestrul Gheorghe Gheorghiu, așa că petrecerea poate să înceapă!

"Îi asigurăm pe turiști că, la noi, nimeni nu se plictisește. Programul de vară, atât pentru adulți, cât și pentru copii, cuprinde o mulțime de activități, concursuri, spectacole. Vă așteptăm la mare", a transmis proprietarul Complexului Perla Venusului, Dragoș Dima. 



Comentează știrea

Gigi
28 iulie 2016
Cind

In ce interval orar ? Doar nu cinta toata ziua.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Polițiști de tot râsul!
Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Aventuri în Delta Dunării
Pagina a fost generata in 2.0461 secunde