Pe 25 iulie, pe plaja dintre stațiunile Venus și Saturn

Liberty Parade 2015: TRANSFORMAREA

593
1
Liberty Parade 2015: TRANSFORMAREA - libertyparade2-1437054456.jpg

Articole de la același autor

Cel mai mare show al muzicii dance din România, Liberty Parade, îi provoacă deopotrivă pe spectatori și pe DJ-i la trecerea la un nou nivel al performanțelor în muzica electronică. Evenimentul va avea loc, pe 25 iulie, pe plaja dintre stațiunile Venus și Saturn, 
Liberty Parade 2015: TRANSFORMAREA este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, care va duce spectacolul de lumini și de sunet dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent. 


Ca și în anii precedenți, parada camioanelor Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul stațiunilor, începând de la Olimp, într-o caravană a energiei, a costumelor pline de culoare și a oamenilor lipsiți de griji și de complexe, anunță Radio 21. 


Peste 70.000 de tineri sunt așteptați să participe la ceea ce înseamnă trecerea la noul nivel în distracțiile pe plajă, o manifestare a spiritului liber, într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei dovedind, ca și în anii precedenți, că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculoși iubitori de muzică dance. 
Intrarea este liberă, însă accesul este permis doar persoanelor cu vârste peste 18 ani. 


Comentează știrea

Petrica
17 iulie 2015
Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, lasand un mesaj cu subiectul INFO la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 1.5272 secunde