La TC Idu, cel mai tare turneu de tenis pentru amatori!

121
La TC Idu, cel mai tare turneu de tenis pentru amatori! - tenis-1437058156.jpg

Articole de la același autor

La finalul lunii iulie, pasionații de tenis sunt invitați, la Mamaia, la unul dintre cele mai frumoase turnee destinate amatorilor din România.

Cea de-a 6-a ediție a turneului Platinum va avea loc în perioada 30 iulie - 2 august, fiind coordonată de Circuitul Tenis Partener și organizată de Tenis Club Idu, unul dintre cele mai mari cluburi din țară. Va fi un week-end dedicat sportului alb și relaxării la malul mării, iar participanții se vor putea bucura de beneficiile și premiile oferite de Vicomte A. Paris, partenerul oficial al acestui turneu, care vor consta atât în articole de îmbrăcăminte, cât și în vouchere valorice.

Evenimentul va include atât meciuri de tenis pentru aproape toate nivelurile de joc, cât și o serie de activități conexe menite să facă deliciul oricărui pasionat de sportul alb.

Turneul va lua startul joi, 30 iulie, peste 170 de jucători fiind așteptați să dea curs acestei invitații la sport și distracție. Vor fi organizate meciuri pentru aproape toate nivelurile, la masculin, respectiv între 4 și 8, și nivelul 5 la feminin. Totodată, juniorii de nivelul 5 vor avea parte de meciuri la simplu, iar la dublu se vor desfășura pentru cei încadrați la nivelurile 5, 6, 7 și 9.

Înscrierile la Platinum Mamaia - Cupa Vicomte se vor încheia pe 26 iulie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6237 secunde