Înghețata, cel mai îndrăgit desert al verii

106
Înghețata, cel mai îndrăgit desert al verii - inghetatacrizantema-1408352531.jpg

Articole recomandate

În aceste zile, temperaturile sunt ridicate, așadar fiecare încearcă să se răcorească în cel mai plăcut mod posibil. Iar înghețata este, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite și nutritive deserturi pe perioada de vară. 
Din fericire, avem acum la dispoziție nu doar înghețata clasică, ci și alte sortimente extrem de delicioase și, foarte important, care nu ne pun în pericol silueta. 
De exemplu, Cofetăria "Crizantema" îi așteaptă pe constănțeni și pe turiști nu numai cu înghețata pe bază de lapte și derivate din lapte, ci și pe bază de piure de fructe: parfait și sorbeto. 
Parfait este o înghețată pentru care se folosesc ingrediente de cea mai bună calitate: lapte, frișcă naturală și ou. Aceasta poate fi cu cacao sau cu pastă de fistic. 
Pe de altă parte, cu siguranță doamnele și domnișoarele care vor să arate impecabil în costum de baie optează pentru sorbeto. Aceasta este o înghețată pe bază de piure de fructe (fructul pasiunii, framboise, lămâie) și lapte. Sorbeto aduce un aport de vitamine de care fiecare are nevoie în această perioadă, însă nu și multe calorii! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Diverse : Desert rapid pentru cei mici
Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Desert de toamnă
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Peltea aromată cu coniac
Vineri, 23 August 2013
Stire din Diverse : Cât zahăr punem în gem
Luni, 05 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 01 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 2.5139 secunde