Estival, un restaurant pentru toate gusturile

223

Articole de la același autor

Să cauți un restaurant cu mâncare bună și prețuri rezonabile în stațiunea Mamaia poate fi un adevărat chin, ba chiar îți poate strica vacanța.

Atunci când vrei să ai parte de o servire impecabilă, mâncare gustoasă și bine gătită, totul la un preț accesibil, trebuie să cauți printre multitudinea de terase, restaurante și autoserviri deschise în Mamaia.

Restaurant Estival este situat în zona de nord a stațiunii, zona Butoaie și este unul de tip autoservire. Estival nu este un loc unde doar să mănânci în fugă și să pleci repede pe plajă, ci este un loc în care te poți relaxa cu prietenii la o cafea, unde poți servi atât micul dejun, cât și prânzul sau cina. Este ideal pentru întreaga familie, datorită mâncării bine gătite, a ospitalității, dar și a condițiilor și igienei. Meniul este variat și răspunde cerințelor oricui calcă pe terasa. Ești vegetarian, iubitor de pește sau vrei să deguști ceva special din bucătăria internațională, personalul îți stă la dispoziție cu recomandări. Bineînțeles că nu lipsesc nici supele sau ciorbele, grătarele sau pizza. După o masă copioasă, un desert delicios este mai mult decât binevenit. Restaurant Estival are inclusă și o patiserie, unde pot fi încercate plăcinte, ștrudele, prăjituri, toate făcute în unitatea proprie. Majoritatea celor care au servit pentru o singură dată masa aici, au rămas fideli localului.

La Estival Beach poți comanda mâncare direct la șezlong

Încă de anul trecut, plaja din fața localului a trecut în posesia acestuia și este amenajată cu șezlonguri și baldachine confortabile. Doritorii pot sta pe plajă, la umbră și pot comanda diverse băuturi, bere, cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice, de la beach bar-ul amplasat pe nisip. Dacă îți este foame, însă nu vrei să renunți la atmosfera de pe plajă, poți comanda de la restaurant diverse meniuri sau pizza și vei fi servit la șezlong. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 20 Iulie 2014
Stire din Diverse : Vino și câștigă Popica Oranj!
Duminică, 20 Iulie 2014
Stire din Diverse : Plaja, locul ideal pentru sport
Pagina a fost generata in 1.4844 secunde