Dacă-i ora prânzului, mergem la Cleopatra, în Mamaia

506
1
Dacă-i ora prânzului, mergem la Cleopatra, în Mamaia - cleopatra-1439454348.jpg

Articole de la același autor

Linia de autoservire a Complexului Cleopatra din Mamaia, patronat de binecunoscutul Vasile "Țuțu" Chirondojan, este una dintre cele mai frecventate unități de profil de pe întreg litoralul românesc. Turiștii, dar și constănțenii aleg să vină aici pentru că, indiferent că doresc un prânz sau o cină, găsesc produse proaspete, excelent preparate. 


Bucătăria cu specific românesc, sortimentele pescărești, din pești de Dunăre, lacuri sau din Marea Neagră, racii și salatele de fructe de mare sunt pe placul tuturor.

La Complexul Cleopatra, turiștii se și distrează de minune. În jurul meselor de biliard, de tenis, a jocurilor electronice pentru copii, flipperelor sau aparatelor de poker pentru adulți, se strâng ciorchine turiștii, mai ales că programul de funcționare în această sală este non-stop. 



Comentează știrea

Daniela
13 august 2015
Cautam colaboratori

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. infor****** trimiteti textul ,,info" la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate.In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Alex Velea revine în Mamaia
Marţi, 04 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Summer Live Session, în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.6995 secunde