Costumul de baie perfect: de firmă sau no-name?

367
Costumul de baie perfect: de firmă sau no-name? - costumdebaiedamamarkodominica2m1-1407223568.jpg
Pentru cei care aleg să își petreacă vacanța sau zilele libere pe malul mării, la plajă, costumul de baie constituie un accesoriu elementar, chiar esențial. Cei care ajung la mare nepregătiți în ceea ce privește costumația au două principale variante: bazarurile sau mall-urile. 

În stațiunea Mamaia bazarurile sunt peste tot, începând cu Satul de Vacanță și terminând cu zona Butoaie, iar majoritatea comercianților expun aceleași modele de costume, diferența realizându-se strict la preț, în funcție de zonă. Spre exemplu, un costum de baie feminin din două piese care în zona Butoaie costă între 25-55 lei poate fi achiziționat în zona Casino la prețuri între 40-60 lei.

Dacă totuși preferați shopping-ul în centrele comerciale, trebuie să fiți conștienți de faptul că odată cu brandul inscripționat pe etichetă, prețurile urcă și ele. Astfel, în magazinele de firmă costumele de baie se vând desperecheat, de unde și libertatea de a putea asocia mărimi diferite la costumele din două piese. Sutienele de plajă au în mall-urile constănțene prețuri între 60- 90 lei, iar chilotul se poate achiziționa la 30-50 lei. 


Nicoleta PANDELEA



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Fiat și Chrysler fuzionează
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Zilele Prieteniei, pe plaja Modern
Vineri, 01 August 2014
Stire din Diverse : Ce filme vedem în luna august
Pagina a fost generata in 3.7104 secunde