Chef Hamid gătește oriental la Barchetta, în Neptun

353
Chef Hamid gătește oriental la Barchetta, în Neptun - chefhamid-1407495176.jpg

Articole recomandate

Sute de turiști au trecut pragul în această vară restaurantului Barchetta din stațiunea Neptun, savurând preparatele cu specific oriental ale lui chef Hamid Reza, un cunoscut bucătar iranian. 

Toate ingredientele folosite sunt originale, iar rețetele păstrează tradițiile bucătăriilor din Turcia, Pakistan și Iran. Oricine dorește să-și potolească foamea după o zi de plajă, va fi uimit de multitudinea de arome din preparatele restaurantului Barchetta. Fie că alege o supă răcoroasă de linte, o salată iraniană shirazi, cu roșii, castraveți, ceapă, zeamă de lămâie verde din Iran și mentă uscată, o salată ciobănească sau un platou cu frigărui de berbecuț, cotlete de berbecuț ori pui marinat în condimente, cu siguranță va simți gustul inconfundabil al bucătăriei orientale. Iar pentru a întregi atmosfera orientală, pe lângă un asemenea ospăț, gazdele au pregătit și un program artistic pe măsură. În fiecare seară, de miercuri până sâmbătă, dansatoare orientale senzuale încing atmosfera, alături de o cunoscută formație de muzică. 


Și pentru cei care se simt mai norocoși sau doar vor să încerce mâna zeiței Fortuna, au la dispoziție și o casă de pariuri sportive dar și diferite aparate de jocuri de noroc. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9906 secunde