Chef de chef, la Crama Capitol

245
Chef de chef, la Crama Capitol - capitol-1407677139.jpg

Articole de la același autor

Pentru turiștii, dar și constănțenii care preferă mâncărurile tradiționale românești, Crama Capitol, amplasată în centru, pe bd. Mamaia, trebuie inclusă neapărat în circuitul de sezon. Pomana porcului, platoul șefului sau tochitura a la Capitol sunt preparate după rețete speciale, iar ciorba de burtă de aici este una dintre cele mai bune din oraș. 


Și ca să iasă chef de chef, bărbații își pot stinge setea cu un vin rece, iar doamnele și copiii pot savura la desert delicioșii papanași sau salata de fructe. 


Rezervări, la telefon 0241.520.522. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 10 August 2014
Stire din Diverse : Festivalul Culorilor la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3604 secunde