Cel mai frumos spectacol de muzică populară, la Perla Venusului

347

Articole de la același autor

Complexul Turistic Perla Venusului și-a câștigat renumele de excelent organizator de evenimente pe parcursul sezonului estival. Gazdele le oferă turiștilor care aleg să își petreacă aici vacanța nu numai condiții foarte bune de cazare și masă, ci și posibilități multiple de petrecere a timpului liber. 


În acest sens, serile de vineri sunt dedicate spectacolelor de muzică populară, astfel că iubitorii folclorului românesc au un motiv în plus de a-și instala cartierul general la Perla Venusului. Cap de afiș al show-ului este binecunoscuta cântăreață Elena Merișoreanu, însă la fel de multe aplauze vor primi și Geanina Manea și Andra de la Hangițele, aceasta din urmă fiind specializată pe muzică etno-dance. 


Concertele sunt programate în zilele de 31 iulie, 7 august, 14 august, 21 august și 28 august, de la ora 20.30, pe scena amplasată pe plaja Perla Venusului. 


"Turiștii noștri nu se plictisesc niciodată. Au program de plajă, de masă, de relaxare și mult divertisment. Pe întreaga perioadă a sezonului estival, organizăm spectacole cu nume importante din show-bizz-ul autohton, la care intrarea este liberă", a declarat patronul complexului Perla Venusului, Dragoș Dima. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Suveniruri de la mare
Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Plajă, soare și… bowling!
Pagina a fost generata in 1.3044 secunde