Cel mai așteptat eveniment al verii - "Euforia Eforiei"

361
2
Cel mai așteptat eveniment al verii -

Articole de la același autor

Un Festival istoric, cu paradă de costume și demonstrații de lupte daco-romane, va deschide, pe 15 august, de la ora 18, o nouă ediție a evenimentelor artistice grupate sub titlul "Euforia Eforiei", în organizarea Primăriei Eforiei. 


După ce, în parcul Teatrului de vară din Eforie Nord, turiștii vor asista la această paradă, de la ora 20, este programat, în incinta teatrului, un concert urmat de focuri de artificii. 


A doua zi, pe 16 august, pe plaja din Eforie Nord, vor avea loc concursuri demonstrative de sărituri cu prăjina, susținute de campioni naționali la juniori și seniori și membri ai loturilor naționale. De la ora 18, după același format, va fi reluată parada, iar de la ora 20, un nou concert, în aceeași locație a Teatrului de vară din Eforie Nord. 


De asemenea, în zilele de 16 și 17 august, cu începere de la ora 10, pe plajele din ambele Eforii, vor avea loc spectacole de muzică și dans pentru copii. 


În Eforie Sud, de-a lungul întregii săptămâni viitoare, se va desfășura în parcul central un Târg de antichități devenit de tradiție în această parte de litoral românesc. 


Nu trebuie uitate nici proiecțiile de filme programate la cinema "Perla" din Eforie Nord, de-a lungul a patru seri, în ciclul "Dobrogea sub clar de lună". 



Comentează știrea

o panarama
17 august 2014
de om

Panarama asta de om face teatru si circ.Este si normal : el cu amantele si fufele,iar nevasta.sa se gudura pe langa barbatii altora.Neam de screlozati unde nu exista in primul rand respectul.

cetatean
18 august 2014
primar spagar

asta este mazare 2 -cred ca ai cerut la localnicii Eforiei cate 4 lei de persoana sa-ti faci tu mendrele- in Eforie Sud pe faleza turistul nu are unde sa stea pe o banca le-au scos ,orasul arata jalnic - oare cati bani s-au furat pana acum de n-au fost astia in stare sa faca ceva in oras

Articole pe aceeași temă

Duminică, 10 August 2014
Stire din Diverse : Festivalul Culorilor la Constanța
Duminică, 10 August 2014
Stire din Diverse : Chef de chef, la Crama Capitol
Pagina a fost generata in 0.5152 secunde