Ce trebuie să conțină trusa medicală de vacanță

89
Ce trebuie să conțină trusa medicală de vacanță - trusamedicaladevacanta-1408872683.jpg

Articole de la același autor

Pentru o vacanță lipsită de probleme medicale, mămicile trebuie să fie cât mai prevăzătoare și să pună în bagaj, alături de hăinuțe și jucăriile de plajă, trusa medicală de vacanță. Ce trebuie să conțină ea, ne explică dr. Gherghina Rizea, medic primar pediatru. 

"Din trusa medicală pentru copii, nu trebuie să lipsească soluțiile dezinfectante, plasturii, rivanolul, compresele sterile și spray-ul împotriva arsurilor solare. Pe lângă acestea, ar fi recomandat ca mama să pună și un sirop de tuse, câteva pastile antitermice și picăturile de nas. 


Alte remedii extrem de importante pentru o vacanță alături de copil sunt sărurile de rehidratare, acestea putând fi achiziționate din orice farmacie. Acestea pot fi utilizate în cazul în care cel mic se deshidratează din cauza insolației sau a diareei. 


Desigur, nu în ultimul rând, pe lista de vacanță trebuie să fie și un sirop împotriva alergiilor, având în vedere că organismul copiilor reacționează foarte violent la factorii alergeni, fie că sunt de natură alimentară, fie că sunt artificiali", explică medicul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Concert Timpuri Noi, în Vama Veche
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : În Mamaia, găsim "clătita uriașă"!
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Cum să ne păstrăm bronzul toamna
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Bosquito, concert live pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5717 secunde