Ce alegem: un tatuaj permanent sau unul temporar?

350
Ce alegem: un tatuaj permanent sau unul temporar? - tatuaje-1438612865.jpg

Articole recomandate

Tatuajele prind din ce în ce mai bine în rândul turiștilor, iar mulți dintre cei sosiți la mare se gândesc dacă să își facă un tatuaj permanent sau temporar.

La Mamaia, în zona Cazino, chiar lângă telegondolă, se află un punct de lucru unde îți poți face un tatuaj temporar. Cei care lucrează acolo spun că tatuajul poate să dureze două săptămâni, o lună sau chiar șase luni. Tatuajul este rezistent la apă și se realizează cu o vopsea profesională, 100% naturală, care conține pulbere de iasomie. Prețurile pornesc de la 20 de lei și cresc în funcție de mărimea și modelul ales.

"Tatuajul temporar este un trend. Toată lumea vrea unul. Avem o vopsea foarte bună, care rezistă la apă. Dacă îți faci un tatuaj permanent, peste ceva timp, s-ar putea să nu-ți mai placă, ba chiar să regreți modelul ales. La cele temporare nu sunt probleme de genul acesta. În plus, prețurile sunt mult mai avantajoase", spune Vely, unul dintre băieții care fac tatuaje.

De obicei, fetele își aleg modele cu fundițe, flori, inimioare, fluturași, în general modele mici, pe care și le fac în zona gâtului, a piciorului și la încheietura mâinii. Ele preferă culorile roz, roșu și verde. Băieților le plac tribalele, citatele, modelele cu animale, modele mai mari, ce-i drept, făcute din contur negru cu umbre, pe care și le fac pe brațe și pe spate.

Elena ODICĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Suveniruri de la mare
Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Plajă, soare și… bowling!
Pagina a fost generata in 2.1983 secunde