Caravana Metropolis, din nou în Constanța

394
Caravana Metropolis, din nou în Constanța - caravana-1406277630.jpg

Articole de la același autor

În perioada 29 iulie și 3 august, în orașul nostru, va poposi caravana Metropolis - "Cinema în aer liber", care va instala cel mai frumos și performant cinematograf de vară de la malul mării. 


În cele șase zile, se pot viziona filme, multi-premiate și aclamate de critici la festivaluri mari de film din lume în 2014, precum Cannes sau Berlinale. Prețul unui bilet pentru adulți este de 10 lei, iar pentru copii, elevi sau studenți este de 5 lei. Cinematograful va fi amplasat în spatele complexului City Park Mall. 


Iată programul pe întreaga săptămână. Marți, 29 iulie, ora 21.30, veți putea urmări "Domnișoara populară", o comedie savuroasă. Miercuri, de la aceeași oră, este programată comedia românească "Selfie". În a treia zi de festival, veți avea parte de o nouă porție de râs, urmărind pelicula "Puzzle chinezesc". Vineri seara, "Marea frumusețe" va rula în cadrul cinematografului de vară, film care a primit Oscar pentru Cel mai bun film străin 2014, EFA pentru Cel mai bun film european, în competiție la Cannes 2013. 


Sâmbătă, 2 august, se va difuza "Kon-tiri", propunerea Norvegiei la Oscar și Globurile de Aur pentru cel mai bun film străin, nominalizat la European Film Awards 2013. În ultima zi, duminică, cel mai apreciat film islandez, "Adâncul", va marca finalul caravanei Metropolis. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Diverse : Detoxifierea pe timp de vară
Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Diverse : Sin Summer, în Vama Veche
Pagina a fost generata in 1.5631 secunde