Călătorește în întreaga Europă cu trenul

147
Călătorește în întreaga Europă cu trenul - cfrtren-1408874730.jpg

Articole recomandate

O modalitate modernă de a călători cu trenul și de a cunoaște întreaga Europă este oferta InterRail Global Pass. Cu această ofertă vă puteți alege traseul și aveți posibilitatea de a călători nelimitat, pe calea ferată, în 30 de țări europene, în plus puteți trece din Grecia în Italia cu feribotul. 


Biletul poate fi emis oricărei persoane care are rezidență permanentă în Europa, fiind valabil de la cinci zile până la o lună și permite călătorilor libertatea de a alege și chiar de a schimba ruta în timpul călătoriei.


InterRail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de pasageri: tineri, adulți, copii, seniori și reprezintă o variantă avantajoasă și relaxantă de a călători pe continentul european. 


Dacă veți achiziționa această legitimație în perioada 1august - 30 septembrie 2014 și veți călători în perioada 15 septembrie - 29 decembrie 2014, beneficiați de 15 % reducere din tarif.


Copiii beneficiază de 50% reducere din tariful pentru adulți iar tinerii (vârsta până în 26 de ani) și seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Concert Timpuri Noi, în Vama Veche
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : În Mamaia, găsim "clătita uriașă"!
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Cum să ne păstrăm bronzul toamna
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Bosquito, concert live pe litoral
Pagina a fost generata in 3.5315 secunde