Aventuri în Delta Dunării

378
Aventuri în Delta Dunării - delta-1468593495.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care decid să-și petreacă, anul acesta, concediul în Delta Dunării se vor felicita pentru opțiunea lor: se vor bucura din plin de peisaje spectaculoase și vor explora medii de viață mai puțin cunoscute, sălbatice chiar. În ceea ce-i privește pe împătimiții pescuitului, aceștia se vor simți în lumea lor! 


Oferta Deltei Dunării este mai mult decât generoasă: lacuri cu un acvatoriu întins, lacuri cu schimb redus de ape parțial acoperite cu vegetație plutitoare, terenuri joase inundabile acoperite cu stuf, papură și rogoz, formațiuni de plaur, păduri de salcie sau cele de stejar și dune de nisip mobile, acoperite parțial cu vegetație - toate așteaptă să le explorați în acest ținut binecuvântat de Dumnezeu. 


Un alt punct de interes al Deltei îl reprezintă fauna, iar agențiile de turism întocmesc programe foarte interesante de studiu al păsărilor, multe specii fiind unice în Europa. Dacă sunteți pasionat de fenomen, priviți cu atenție pelicanul comun, pelicanul creț, egreta mică, egreta mare (71 la sută din populația europeană a acestei specii trăiește doar în Deltă), lopătarul sau piciorongul. Spectacolul oferit este de vis. 


Dacă vă aventurați singuri cu barca pe lacurile din Deltă, aveți grijă pe unde intrați. Datorită vântului, plaurii pot închide aceste golfuri. Nu plecați niciodată fără hartă! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Diverse : Polițiști de tot râsul!
Pagina a fost generata in 0.9368 secunde