Mii de soldați din Ungaria construiesc, în regim de urgență, gardul de la frontiera cu Serbia

217
Mii de soldați din Ungaria construiesc, în regim de urgență, gardul de la frontiera cu Serbia - bfc75df9a87c5bca5b9717de3f495ea2-1442132208.jpg

Articole recomandate

Un număr de 4.300 de soldați vor fi desfășurați în acest weekend la granița de sud a Ungariei, principala lor misiune fiind să ajute la construirea mai rapidă a gardului de la frontiera cu Serbia, a anunțat sâmbătă noul ministru al apărării ungar, Istvan Simicsko, într-un interviu pentru cotidianul Magyar Idok, potrivit MTI.

Oficialul ungar a afirmat că gardul respectiv, compus din două structuri paralele, ar urma să fie ridicat până la finalul lunii octombrie.

O altă sarcină a soldaților ungari desfășurați la granița cu Serbia va fi sprijinirea forțelor de poliție care vor pune în aplicare măsuri mai stricte față de imigranții ilegali începând cu data de 15 septembrie, potrivit Agerpres.

Potrivit noii legislații adoptate la începutul acestei luni de parlamentul de la Budapesta, la 15 septembrie intră în vigoare noua lege care pedepsește trecerea ilegală a frontierei ungare cu până la 5 ani de închisoare. Referitor la noile norme, premierul ungar Viktor Orban a anunțat că de la jumătatea acestei luni orice imigrant care va intra ilegal pe teritoriul Ungariei va fi arestat, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Delegație sârbă, vizită la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.4357 secunde