Galerie foto. Imigranții, ca la ei acasă! AU TRECUT LA AMENINȚĂRI DURE!

1034
5

Articole recomandate

Agenția France Press a publicat o imagine a conflictelor dintre imigranți și polițiștii din Budapesta care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Imaginea a surprins unul dintre imigranții sirieni amenințând cu degetul un polițist, care cu mâinile împreunate îl roagă să aibă înțelegere.








Comentează știrea

iy
4 septembrie 2015
h

la sapun cu ei

bau
4 septembrie 2015
bau bau

pai a cui e vina ca astia se simt ca la ei acasa nu cumva trebuie sa le rupa cineva botul ...? li se da prea mult nas si nimani nu spune nimic ...numai incompetenti ... cum sa ne ameninte astia la noi acasa .. ?????? alooo faceti drq ceva ....

ismail / bruxel
4 septembrie 2015
secretele statului islamic

Azi emigranti maine teroristi eu cred ca statul islamic are un plan la cale fac razbuoaie pe teritoriu tarilor apropiate pun stapanire iar oameni fug din calea razbuoaielor si aruncati an europa cred cu tarie 80% ca din 50 de emigranti din fie care tara mulsumani doresc stapanirea europei si multimea religiei mulsumane .pentru mine este un al treilea razboi sub tacere si blandete dar ne vom trezi condusi de statu islamic !!! Cer libertate pentru stapanire valul dmigrari de vina sunt cei din comisia europeana dar tarziu asi vor da seama .---- un semn syria a fost doborata de statul islamic a poi libia apoi nigeria 3 tari vor urma altele dar deo data .daca nar fi comisia europeana sa ue eram mai fericiti sa privim an urma si de gandit !!!

JE
5 septembrie 2015
MDA

AMENINTA EL CACATUL PANSAT...LUA-I-AS BARBA-N....

adrian
14 septembrie 2015
Faci bani acasă la tine!

Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2937 secunde