Criza imigranților. Cu milioane de locuri libere, Arabia refuză să preia refugiați

540
1
Criza imigranților. Cu milioane de locuri libere, Arabia refuză să preia refugiați - tabaraarabiasaudita2479x319-1442132787.jpg

Articole recomandate

Situație cel puțin bizară în Arabia Saudită, țară vecină Siriei care refuză să acorde azil refugiaților de război: Într-o vale de pe traseul de pelerinaj către Mecca, autoritățile saudite mențin o tabără permanentă de 4 milioane de locuri destinată pelerinilor.




În Valea Mina, 100 de mii de corturi cu aer condiționat, bucătării de campanie și băi comune se întind pe 20 de kilometri pătrați de teren, toate acestea fiind folosite doar 5 zile pe an, relatează portalul InfoWars.


Arabia Saudită a acceptat în țară 500.000 de sirieni, dar aceștia nu au statut de refugiați, țara nefiind semnatară a Convenției ONU pentru acordarea azilului pentru refugiații de război.


Acum, toți observatorii străini acuză guvernul de la Riad de ipocrizie, statul oferind fonduri pentru ridicarea de moschei în Europa, dar refuzând să ofere adăpost refugiaților de război în diverse facilități, așa cum ar fi tabăra din Valea Mina.


Saudiții argumentează ca tabăra este destinată adăpostirii pelerinilor care se îndreaptă spre Mecca, dar ignoră conceptul coranic al Ummah care prevede solidaritatea fără limita între musulmani, mai ales în vremuri de restriște.


Arabia Saudită nu este singurul exemplu de țară arabă care ignoră cu bună știință drama care se petrece în Siria. Qatar, Kuweit și Emiratele Arabe Unite au refuzat de asemenea să adăpostească refugiații din Siria, scrie business24.ro






Comentează știrea

musulmanul
15 septembrie 2015
sirienii

aia stiu la ce pericol se expun daca ii primesc in tara la ei pe refugiati,astia cum se supara incep cu atentate si crima ,nu le este bine in liniste si bunastare? razboiul tot de ei a fost provocat ,daca erau musulmani adevari nu isi omorau neamul si nu isi distrugeau tara

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Martie 2015
Stire din Actual : Suedia, decizie importantă
Pagina a fost generata in 0.5013 secunde