Zona Stadion din Constanța, fără curent electric

172
Zona Stadion  din Constanța,  fără curent electric - intrerupatorcurentelectric2-1505318901.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Tăbăcărie nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 9 și 17, sunt afectați consumatorii din zona Tăbăcărie - Stadion Farul, cu străzile Mărășești, Banu Mihalcea, numerele cuprinse între 61 și 132, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Maramureș, respectiv strada Maramureș, numerele pare cuprinse între 60 și 106, întrerupere totală. În același interval, sunt anunțate întreruperi totale în cartierul Palazu Mare.

v v v

În restul județului, între orele 6 și 8,30 și 18 și 20,30, se oprește curentul în localitatea Cumpăna, pe Șoseaua Constanței și pe străzile Dacia, Alexandru Alimănișteanu, Vlad Țepeș, Ion Vodă, Alexandru Lăpușneanu, aleea Antenelor, străzile Migdalului, Iederei, Tudor Vladimirescu, Teiului, Prelungirea Macului, Monumentului, Călțunaș și Crizantemei.

De asemenea, între orele 9 și 17, vor fi întreruperi în localitatea Valu lui Traian, pe strada Valul de Piatră, întrerupere totală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde